Uitlaten op maat bij Auto’s-David

Op zoek naar een ideale uitlaat die perfect bij jouw wagen past? Dan ben je bij Auto’s David zeker aan het juiste adres.

We beginnen met het bepalen van de basiskit waarbij er een enorm ruime keuze is aan buisconstructies, sportmiddendempers, sporteinddempers, duplex systeem of compleet systeem, downpipes en zoveel meer. Al onze sportuitlaten zijn beschikbaar in staal en inox en beschikken beide over hun eigen unieke kenmerken. Hierbij zal de stalen uitlaat zorgen voor een sportieve look en inox instaan voor duurzaam, maar daarom niet minder sportieve kwaliteit. Tenslotte is het optioneel mogelijk te kiezen voor een afneembaar sierstuk dat je volledig kan afstemmen op de looks van je wagen.

Verhoogt vermogen

Naast een diep, sportief geluid is het grote voordeel van een uitlaat op maat bij Auto’s David natuurlijk de mooie vermogenswinst. Om hierin het beste resultaat te bereiken kiest m’n best voor een compleet uitlaatsysteem. Zo kan de tegendruk en demping perfect afgesteld worden en zal de diameter van de gemonteerde buizen die extra pk’s gaan bepalen.

Contacteer Auto’s David

Interesse in een uitlaat op maat? Vul zeker het contactformulier in of neem even contact met ons op via mail of telefoon!
Natuurlijk ook steeds welkom in onze vestiging te Lebbeke!

Vraag vrijblijvend offerte aan!